Miért a Segway a legjobb módja?

Válaszd ki a számodra legjobb Segway túrát

Különleges módját választanád a budapesti városnézésnek? Dönts a Segway túra mellett!

Budapesten számos olyan látnivaló van, amiknek felfedezéséhez rengeteg időre és energiára van szükség, azonban ez nem mindenkinek adatik meg, ennek ellenére a turisták mégis igyekeznek sűríteni a programokat, de ez rendkívül fárasztó. Szerencsére van egy rendkívül egyszerű, ugyanakkor sokkal látványosabb és élvezetesebb formája Budapest felfedezésének, mégpedig a Segway túra, aminek köszönhetően végre idő- és energiatakarékosan ismerkedhetnek meg a fővárosba utazók a nevezetességekkel, látványosságokkal.

A Segway túráknak köszönhetően mindenre jut idő, ráadásul Te választhatod meg az útvonalat, amit kifejezetten úgy alakítottunk ki, hogy egyszerre több budapesti nevezetességet is lássanak a résztvevők az út során. A túra során használt Segwayek százszázalékosan biztonságosak, a résztvevők pedig olyan útvonalat járnak be, ahol nincsenek kitéve az autós forgalom veszélyeinek, mégis csodálatos panoráma tárul eléjük.

A Segway túráktól senki sem fáradhat el! A részvételhez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Fárasztó a gyaloglás? Városnézés Segway-jel!

Amikor egy olyan városba utazunk, ahol még nem jártunk, rengeteg új látnivaló vár minket, amiket fel kell fedeznünk, be kell járnunk, meg kell néznünk. Egy városnéző túra azonban rendkívül kimerítő tud lenni, mert nagyrészt végeláthatatlan gyaloglásból áll. A vége mindig ugyanaz: fáradtak, rosszkedvűek leszünk és nem marad erőnk.

A városnézés Segway-jel olyan lehetőséget kínál, amivel bárki könnyedén bejárhatja a kiszemelt útvonalakat, méghozzá anélkül, hogy egy lépést kellene tennie! Először jársz Budapesten, és minél több dolgot szeretnél látni a magyar fővárosból? Válaszd a városnézést Segway-jel, kölcsönözz a felfedezéshez ilyen okos kis járművet, vegyél részt Segway túráink egyikén! Ne hagyj ki semmit, amire kíváncsi vagy, csak mert túl sok a látnivaló, nincs mindenre időd, vagy nem szeretsz gyalogolni! Kényelmesen gurulhatsz egyik látnivalótól a másikig, gyorsabban, mint gyalog, de mégse túl gyorsan ahhoz, hogy szem elől téveszd a fontos részleteket!

Ha érdekel a városnézés Segway-jel, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Segway-jel a kánikulában is lehetőséged van a városnézésre!

Nincs kétség afelől, hogy mostanság a világban mindenhol rendkívül kiszámíthatatlan az időjárás, ami miatt sajnos igazi kihívást jelent például egy nyaralást megtervezni. Azok, akik idén nyáron Budapestre érkeznek, tapasztalhatják, hogy nap, mint nap iszonyatos hőség kínozza az embereket, így ez a meleg nem igazán kedvez a magyar fővárost felfedező sétáknak. Ha a kánikula ellenére mégse hagynátok ki Budapest szépségeit, válasszátok a városnézéshez a Segwayt!

A városnézés Segway-jel nemcsak sokkal kíméletesebb formája Budapest felfedezésének a rekkenő hőségben, hanem életre szóló élményt is nyújt. A Segway-jel nincsenek távolságok, megszűnnek a korlátok, hiszen mindenre jut idő, ráadásul a tömegközlekedésre sem kell várni, ennek köszönhetően nem kell a körülményekkel sem kompromisszumot kötni a városnézéshez.

Fedezzétek fel Budapestet a szokásostól eltérő módon, válasszátok a városnézéshez a Segwayt, ehhez pedig vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Segway-jel a kánikulában is lehetőséged van a városnézésre!

Csapatépítés Segwayjel, akár vidéken is, kiszállással!

A csapatépítésre manapság már nagyon sokféle programlehetőség kínálkozik. A közös vetélkedők, kihívások és feladatok változatos formában lehetnek jelen egy csapatépítőn. Kirándulás, városnézés, kincskeresés, felfedezés mind szerepelhet a listán. Nem tudsz dönteni, és legszívesebben mindet beírnád a menetrendbe? Akár ez is lehetséges, csak egy olyan jármű kell hozzá, amivel gyorsan el lehet érni a következő helyszínt! Mit szólnál a Segwayhez?

Keresd fel bizalommal cégünket, és rendeld meg járműveinket csapatépítéshez is! Nekünk nem jelent gondot, ha nem a fővárosban van ránk szükség, vagy a csapatépítő helyszínéül egy vidéki várost jelöltök meg! Örömmel vállalunk vidéki kiszállást, a megjelölt helyszínre elvisszük a megrendelt Segwayeket, és máris indulhat a fergeteges programsorozat! Csak fel kell pattanni a járművekre, és máris sokkal rövidebbek lesznek a távok, gyorsabb és kényelmesebb a haladás!

Ne hagyd ki, bérelj Segwayt vidékre is, csapatépítéshez! Keress bennünket elérhetőségeinken!

Fedezd fel Budapestet másképp – Válaszd ehhez a Segway túrát!

Budapestért nem véletlenül rajonganak szerte a világban és itthon egyaránt, hiszen a magyar főváros számtalan látványosságot és érdekességet rejt magában. Mindezeket általában különböző buszos és gyalogos túrák alkalmával lehet felfedezni. Ezek a lehetőségek nem minden esetben bizonyulnak előnyösnek, hiszen járműről nem lehet testközelből is megcsodálni a szépségeket, gyalogosan pedig az emberek hamar kifáradnak. Ha nyitott vagy az újdonságokra, és szeretnéd egy sokkal szabadabb formában felfedezni Budapestet, vegyél részt Segway túráink egyikén!

Segway túráinkon lehetőséged van az eddig megszokott formáktól eltérően felfedezni Budapestet. A járművek lehetővé teszik azt, hogy testközelből is megszemlélhesd a látványosságokat, érdekességeket, mégis idő- és energiatakarékosan közlekedhetsz, így nemcsak mindenre jut majd idő, de nem is fáradhatsz el a túra végére.

Ha felkeltették érdeklődésedet Segway túráink, jelentkezz elérhetőségeinken, és szerezz magadnak és barátaidnak felejthetetlen élményeket!

Fedezd fel Budapestet másképp – Válaszd ehhez a Segway túrát!

Ajándékozz segway túrát karácsonyra!

Mindjárt itt a karácsony, ezért ha még nincs meg mindenkinek az ajándékod, a legjobb helyen jársz! Hallottál már a segwayről? Ez egy olyan jármű, amivel biztonságosan, fáradság nélkül, a saját tempódban nézhetsz várost, bárhol, bármikor megállva. Ugye, jól hangzik? Lepd meg ismerősödet segway túrával karácsonyra, ajándékozz idén valami különlegeset!

Budapest mindig gyönyörű, de talán ilyenkor, karácsony tájékán mutatja a legszebb arcát. Aki nem járt még fővárosunkban az adventi időszakban vagy közvetlenül karácsony után, nem is tudja, mit hagyott ki! Van ilyen ismerősöd? Vagy olyan, aki rajong Budapestért, imádja a várost, gyakran fedezi fel az eldugottabb látnivalókat is? Lepd meg egy segway túrával karácsonyra! A karácsonyi segway túrát ajánljuk akár egyedüli vagy páros kikapcsolódásként, sőt, baráti társaságok programjaként is. A közös élmény mindig jó választás, bármilyen alkalomról is van szó, de karácsonykor, a szeretet ünnepén különösen.

Elnyerte a tetszésedet és szívesen ajándékoznál segway túrát karácsonyra? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a továbbiakban!

Ajándékozz segway túrát karácsonyra!

A LEGJOBB SEGWAY TÚRÁK BUDAPESTEN

EMAIL írjon nekünk: tours@bestwaysegway.hu
TÉRKÉP 1052. Budapest, Régiposta utca 7-9.
SEGWAY telefonszám: +3630 962 1812

NYITVATARTÁS
Hétfő: 10 – 18
Kedd: 10 – 18
Szerda: 10 – 18
Csütörtök: 10 – 18
Péntek: 10 – 18
Szombat: 10 – 18
Vasárnap: 10 – 18

Micsoda módja, hogy megnézzük a várost – környezetbarát módon, könnyen kezelhető segway-el!

Rover bérlés 25 euró / óra

Gyorsabb, mint sétálva, de sokkal magával ragadóbb, mint busszal. Best Way Segway látványos helyeket fed fel Budapestből.

Nézd meg a várost és szerezz felejthetetlen élményeket a Segway túrákon!

IDŐPONT
FOGLALÁS

Név (*)

Email cím (*)

Mobil (*)

Csoport létszáma (*)

Válassz túrát (*)

Időpont (helyes formátum: éééé-hh-nn) (*)

Indulási időpont (*)

Megjegyzés