Miért a Segway a legjobb módja?

Válaszd ki a számodra legjobb Segway túrát

Ajándékozz karácsonyra Segway túrát!

A karácsonyi ajándékvásárlás sokaknak okoz problémát, mert egy-egy rokonnal, baráttal kapcsolatban az ember teljesen tanácstalan, hogy mivel lephetné meg az ünnep alkalmából. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, azonban vannak olyan személyek, akikről a hozzátartozók tudják, hogy jobban örülne egy élménybeli ajándéknak. Ha Neked is van ilyen családtagod, barátod, de nem tudod, hogy milyen élménnyel lepd meg, ajánljuk figyelmedbe a Segway túrát!

A Segway túra rendkívül különleges formája a városfelfedezésnek, amit még azok az emberek is élveznek, akik már ismerik Budapest minden egyes részét. A Segway túra egyedi karácsonyi ajándék, amire a hozzátartozód nem is fog számítani, így valóban meg tudod lepni az ünnep alkalmából. A Segway túrán szerzett élményeket a megajándékozott fél éveken keresztül fogja emlegetni, így életre szóló emlékeket ajándékozhatsz az év egyik legszebb ünnepén.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és Segway túrát szeretnél ajándékozni, vagy kérdéseid lennének a programokkal kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

segway túra

Új élmények egy jól ismert helyen: városnézés Segway-jel!

Meglátogat egy külföldi ismerősöd, és szeretnél neki felejthetetlen, sőt, rendhagyó élményeket nyújtani az ittléte alatt? Meglepnéd a szerelmedet egy izgalmas randival? A haverokkal olyan programot kerestek, amit még nem próbáltatok ki? Minden kérdésedre itt a válasz, a városnézés Segway-jel!

Foglalj szabad időpontjaink közül, járjátok be a főváros legérdekesebb kerületeit társaságoddal, és próbáljátok ki a városnézést Segway-jel! Egy ilyen túrának sok-sok előnye van, kezdve azzal, hogy nem Neked kell megtervezni az útvonalat, ez a mi dolgunk, ahogyan az is, hogy a látnivalókat bemutassuk. Megkímélhetitek magatokat a fárasztó gyaloglástól, mégis többet láttok Budapestből, mint egy buszos városnézésen, a nevezetességek nem suhannak el előttetek egy-egy színes foltként, hanem van idő befogadni az épületek, terek, szobrok látványát. A járművel könnyen és tempósan lehet mozogni, nem akadályoz a forgalom, rossz idő esetén pedig készüljetek vízhatlan kabáttal!

Keress fel minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, és jelentkezz városnézésre Segway-jel!

segway túra

Járd be a várost egy őszi Segway túrán!

Az őszi hónapokat sem szeretnéd kihasználatlanul hagyni? Ha vége a nyárnak, akkor sem kell unatkoznod, hiszen rengeteg programot találsz a fővárosban. Az őszi Segway túra egyike ezeknek a programoknak. Gyere, és próbáld ki, hogy milyen két keréken gurulva bejárni a várost! Az őszi Segway túra segítségével új arcát ismerheted meg a városnak, új területeket fedezhetsz fel, olyanokat, ahol még nem jártál. A vezetett túrák nappal és éjszaka is indulnak, a főváros különböző pontjait érintik. Az őszi Segway túrákon még elég jó lehet az időjárás a városnézéshez, nem kell a nyári melegtől szenvedni, sem pedig túlságosan beöltözni.

Felkeltettük az érdeklődésedet, és szívesen részt vennél az egyik őszi Segway túrán? Hozd magaddal a családot, barátokat vagy a kollégákat, de a szerelmeddel is szervezhetsz egy Segway randit! Unatkozni biztosan nem fogtok, de annál több élményt szerezhettek pár óra alatt! A jelentkezéshez lépj velünk kapcsolatba honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

segway túra

Segway bérlés Budapesten: a nyári hőségben is tervezhetsz velünk programot!

A nyári hőségben senkinek sincs kedve órákon át gyalogolni, és a turistalátványosságokat hajszolni a forróság fullasztó súlya alatt.

Egy nyaralás mégsem telhet el úgy, hogy ki sem mozdul valaki a légkondicionált hotelszobából. A segway bérlés Budapesten egy klassz megoldás ennek a problémának a kiküszöbölésére!

A segway bérlés Budapesten több lehetőséget is kínál minden utazónak és érdeklődőnek. Klasszikus vagy rendhagyó segway túrákat egyaránt szervezünk, nemcsak nappal, de akár éjjel is lehet gurulni két keréken. A segway bérléssel Budapesten a nyári meleg okozta kellemetlenségeket is enyhíteni lehet. Gondolj bele, hogy nem kell gyalogolnod az egyre melegebb város utcáin, hanem helyette segwayen gurulhatsz az utcákon, és megspórolhatod a gyaloglás fáradalmait. Így suhanhatsz egyik látványosságtól a másikig, miközben kevesebb idő alatt többet láthatsz a városból.

Keress fel minket a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén, és foglalj időpontot segway bérléshez Budapesten!

segway túra

Segway túra Budapesten menyasszonyoknak és vőlegényeknek is!

Nyáron rengeteg az esküvő, így igen sok lánybúcsút, illetve legénybúcsút is szerveznek a fővárosban. Egy legénybúcsúnak, lánybúcsúnak megvannak a maga hagyományai, de sosem árt, ha kicsit újítanak rajta.

Mit szólnátok egy rendhagyó ünnepléshez, mondjuk egy segway túrához Budapesten? Fiúknak és lányoknak, menyasszonyoknak és vőlegényeknek egyaránt nagy élményt jelent egy ilyen program. Először is nem kell gyalogosan bejárni a várost, ráadásul plusz élményekkel is jár, mintha csak egy egyszerű iszogatásra indulnátok.

A segway túra Budapesten több változatban is megrendelhető, stílusosan, akár éjszaka is. Átlagosan másfél óra az az időtartam, amíg a segwayeken körbeguruljátok a túra helyszíneit, miközben mindenki jól érzi magát, új dolgokkal ismerkedik meg és nem utolsó sorban a segwayt is ki tudja próbálni, ha még eddig nem volt rá lehetősége.

Keressetek fel minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink valamelyikén, és foglaljatok szabad időpontjaink közül segway túrára Budapesten!

segway túra

Segway Budapesten: válasszátok nyáron is a városnézés kényelmesebb formáját!

Nyári időszakban rengeteg külföldi és vidékről érkező turista özönli el a magyar fővárost. Ilyenkor természetesen nem maradhat el a városnézés, ami a kánikulában gyalogosan megpróbáltató tud lenni, ezért érdemes ilyenkor a látványosságok felfedezésének egy kényelmesebb formáját választani: utazzatok Segway-jel Budapesten!

Természetes, hogy a fővárosba érkező külföldi és vidéki vendégek nem szeretnének lemondani a kánikula miatt a városnézésről, hiszen nem azért vesznek ki szabadságot, hogy egész nap a szálláshelyükön legyenek. Segway-jel Budapesten nem kell lemondani a városnézésről, hiszen a járművekkel nem jelent gondot a legnagyobb forróságban sem közlekedni, ráadásul suhanás közben a kellemes szellő még hűti is az eszközön utazó embereket.

Ha tervezitek, hogy a fővárosban nyaraltok, a városnézéshez válasszátok a Segway-t Budapesten! Amennyiben kérdéseitek lennének a járművekkel vagy a szolgáltatással kapcsolatban, keressetek bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

segway túra

Városnézés segwayjel? Jó választás!

Ha valaki idegen városban jár, szinte kötelező program a városnézés. Egy-egy város persze rengeteg látnivalót tartogathat az utazók számára, különösen akkor, ha egy fővárosról van szó. Nem szeretnél lemaradni semmiről sem, de nincs több napod arra, hogy bebarangold az összes utcát és kerületet? A városnézés segwayjel pontosan erre kiváló megoldás. Nemcsak azoknak ajánljuk a városnézést segwayjel, akik nem szeretnek gyalogolni, nem szívlelik a zsúfolt és zajos városnéző buszokat, hanem azoknak is, akik sok látnivalót szeretnének belesűríteni párórányi kirándulásba.

Keress meg minket bizalommal és válogass különböző csomag ajánlataink közül, bizonyára Te is megtalálod, hogy melyik túra a szimpatikus! Ha minél többet szeretnél látni Budapestből, ajánljuk a háromórás városnézést segwayjel, de ott az egyedi igényekre szabott éjszakai túra vagy pedig a külön látványosságokhoz szabott túrák egyike.

Amennyiben megragadta valamelyik városnéző program a figyelmedet és szeretnéd jobban megismerni Budapest nevezetességeit, lépj kapcsolatba irodánkkal megadott elérhetőségeink egyikén és foglalj időpontot városnézésre segwayjel!

segway túra

Budapesti városnézés? Segway bérlés!

Tavasszal egyre többen szerveznek szabadtéri programokat Budapesten. Ilyenkor sokkal szívesebben indulnak útnak az emberek és fedezik fel a fővárost, tekintik meg a nevezetességeket és ismerkednek az újdonságokkal. Gyalogosan egy ekkora túra rendkívül fárasztó, azonban, rengeteg energiát meg tudtok spórolni, ha a felfedezéshez a segway bérlést választjátok.

Ha a segway bérlés mellett döntötök, különleges élményben lesz részetek a városnéző túrán. A járművekkel sokkal izgalmasabb ez a program, mintha a gyalogos formáját választanátok, ráadásul a legjobb, hogy minden látványosságra, nevezetességre, sőt, az újdonságok felfedezésére is marad időtök. A segway bérlés során biztonságos, egyszerűen kezelhető járműveket kaptok, amikkel könnyen és rövid idő alatt nagyobb távokat is meg tudtok tenni, saját tempótokban.

Válasszátok a városnézés modern formáját, a segway bérlést, és tapasztaljátok meg a járművek előnyeit! Ha kérdéseitek lennének a szolgáltatással kapcsolatban, keressetek bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

segway túra

Érkezik a tavasz, a jó idő, járjátok be a fővárost budapesti segway túrán!

Érkezik a tavasz és vele együtt a jó idő is! Napról-napra jobban hatalmába kerít minket az a bizonyos érzés, hogy magunk mögött hagyjuk a lakást és kiszabaduljunk a szép időbe. A főváros is tartogat rengeteg olyan programlehetőséget, amit nemcsak a turisták élveznek, hanem a helyiek számára is tartalmas, újszerű időtöltés lehet. A budapesti segway túrát érdemes legalább egyszer kipróbálni azoknak is, akik Budapesten élnek.

Többféle lehetőséget is kínálunk a budapesti segway túrák keretében, melyek a város történelmi látnivalóit érintik. Ilyen a vár túra, a Hősök tere túra, a Citadella túra is. Ezen kívül alternatív budapesti segway programlehetőségek is szerepelnek szolgáltatásaink között, mint amilyen az éjszakai kirándulás is. Ha csak a Margit szigetre szeretnétek kiemenni és nem gyalogosan bejárni azt, akkor is várunk szeretettel, de akár egész Budapesten végig gördülhettek!

Lépjetek kapcsolatba velünk elérhetőségeinken és regisztráljatok egy izgalmas, tavaszi, budapesti segway túrára!

segway túra

Hamarosan itt a tavasz, fedezd fel a téli álmából ébredő Budapestet segway túra keretein belül!

Már csak pár hét és itt a tavasz, amikor ismét lehetőség nyílik arra, hogy az emberek különböző szabadtéri programokon vehessenek részt. A kínálat igencsak gazdag e téren, így a választás nagyon nehéz. Ha Te egy izgalmas, különleges programmal indítanád a tavaszt, vegyél részt segway túráink valamelyikén!

Egy segway túra tökéletes tavaszköszöntő programnak minősül minden szempontból. Egyrészt a túrák alkalmával a téli álmából ébredő Budapest egy teljesen más arcát ismerheted meg, másrészt a segway járműveken lehetőséged van élvezni a napsugarakat és a jó levegőt. A segway túráknak minden perce izgalmas és felejthetetlen, ezért nem véletlen, hogy az utóbbi évek egyik legnépszerűbb szabadtéri programjának számítanak a tavaszi időszakban is.

Éld át Te is ezt a páratlan élményt, amit a segway túrák tudnak nyújtani! Ha szeretnél jelentkezni vagy további kérdéseid lennének a programokkal kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

segway túra

A legjobb segway túrát szeretnéd átélni Budapesten? Ehhez válassz bennünket!

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a budapesti segway túrák, és nemcsak a külföldi turisták körében. Ez nem véletlen, hiszen a járművekkel rendkívül különleges körülmények között fedezhető fel a főváros. Ezzel kapcsolatban rengeteg szolgáltatással lehet találkozni, azonban, ha Te a legjobb budapesti segway túrán szeretnél részt venni, mindenképp bennünket válassz!

Cégünk folyamatosan azon dolgozik, hogy vendégeink a legjobb budapesti segway túrákon vehessenek részt. Szolgáltatásunk azonnal elérhető és rendkívül barátságos csapat dolgozik azon, hogy mindig minőségi túralehetőségeket kínáljanak az érdeklődők számára. A városnéző túrákon eredeti, nem kínai gyártmányú segwayeken utazhatnak a résztvevők, továbbá az informatív és élvezetes programokról képzett, igazolvánnyal rendelkező túravezetők gondoskodnak, akik tökéletesen beszélik az angol nyelvet is.

Ha a legjobb budapesti segway túrákon szeretnél részt venni, válassz bennünket! Jelentkezz városfelfedező túráinkra, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

legjobb budapesti segway túrán

Különleges módját választanád a budapesti városnézésnek? Dönts a Segway túra mellett!

Budapesten számos olyan látnivaló van, amiknek felfedezéséhez rengeteg időre és energiára van szükség, azonban ez nem mindenkinek adatik meg, ennek ellenére a turisták mégis igyekeznek sűríteni a programokat, de ez rendkívül fárasztó. Szerencsére van egy rendkívül egyszerű, ugyanakkor sokkal látványosabb és élvezetesebb formája Budapest felfedezésének, mégpedig a Segway túra, aminek köszönhetően végre idő- és energiatakarékosan ismerkedhetnek meg a fővárosba utazók a nevezetességekkel, látványosságokkal.

A Segway túráknak köszönhetően mindenre jut idő, ráadásul Te választhatod meg az útvonalat, amit kifejezetten úgy alakítottunk ki, hogy egyszerre több budapesti nevezetességet is lássanak a résztvevők az út során. A túra során használt Segwayek százszázalékosan biztonságosak, a résztvevők pedig olyan útvonalat járnak be, ahol nincsenek kitéve az autós forgalom veszélyeinek, mégis csodálatos panoráma tárul eléjük.

A Segway túráktól senki sem fáradhat el! A részvételhez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Fárasztó a gyaloglás? Városnézés Segway-jel!

Amikor egy olyan városba utazunk, ahol még nem jártunk, rengeteg új látnivaló vár minket, amiket fel kell fedeznünk, be kell járnunk, meg kell néznünk. Egy városnéző túra azonban rendkívül kimerítő tud lenni, mert nagyrészt végeláthatatlan gyaloglásból áll. A vége mindig ugyanaz: fáradtak, rosszkedvűek leszünk és nem marad erőnk.

A városnézés Segway-jel olyan lehetőséget kínál, amivel bárki könnyedén bejárhatja a kiszemelt útvonalakat, méghozzá anélkül, hogy egy lépést kellene tennie! Először jársz Budapesten, és minél több dolgot szeretnél látni a magyar fővárosból? Válaszd a városnézést Segway-jel, kölcsönözz a felfedezéshez ilyen okos kis járművet, vegyél részt Segway túráink egyikén! Ne hagyj ki semmit, amire kíváncsi vagy, csak mert túl sok a látnivaló, nincs mindenre időd, vagy nem szeretsz gyalogolni! Kényelmesen gurulhatsz egyik látnivalótól a másikig, gyorsabban, mint gyalog, de mégse túl gyorsan ahhoz, hogy szem elől téveszd a fontos részleteket!

Ha érdekel a városnézés Segway-jel, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Segway-jel a kánikulában is lehetőséged van a városnézésre!

Nincs kétség afelől, hogy mostanság a világban mindenhol rendkívül kiszámíthatatlan az időjárás, ami miatt sajnos igazi kihívást jelent például egy nyaralást megtervezni. Azok, akik idén nyáron Budapestre érkeznek, tapasztalhatják, hogy nap, mint nap iszonyatos hőség kínozza az embereket, így ez a meleg nem igazán kedvez a magyar fővárost felfedező sétáknak. Ha a kánikula ellenére mégse hagynátok ki Budapest szépségeit, válasszátok a városnézéshez a Segwayt!

A városnézés Segway-jel nemcsak sokkal kíméletesebb formája Budapest felfedezésének a rekkenő hőségben, hanem életre szóló élményt is nyújt. A Segway-jel nincsenek távolságok, megszűnnek a korlátok, hiszen mindenre jut idő, ráadásul a tömegközlekedésre sem kell várni, ennek köszönhetően nem kell a körülményekkel sem kompromisszumot kötni a városnézéshez.

Fedezzétek fel Budapestet a szokásostól eltérő módon, válasszátok a városnézéshez a Segwayt, ehhez pedig vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Segway-jel a kánikulában is lehetőséged van a városnézésre!

Csapatépítés Segwayjel, akár vidéken is, kiszállással!

A csapatépítésre manapság már nagyon sokféle programlehetőség kínálkozik. A közös vetélkedők, kihívások és feladatok változatos formában lehetnek jelen egy csapatépítőn. Kirándulás, városnézés, kincskeresés, felfedezés mind szerepelhet a listán. Nem tudsz dönteni, és legszívesebben mindet beírnád a menetrendbe? Akár ez is lehetséges, csak egy olyan jármű kell hozzá, amivel gyorsan el lehet érni a következő helyszínt! Mit szólnál a Segwayhez?

Keresd fel bizalommal cégünket, és rendeld meg járműveinket csapatépítéshez is! Nekünk nem jelent gondot, ha nem a fővárosban van ránk szükség, vagy a csapatépítő helyszínéül egy vidéki várost jelöltök meg! Örömmel vállalunk vidéki kiszállást, a megjelölt helyszínre elvisszük a megrendelt Segwayeket, és máris indulhat a fergeteges programsorozat! Csak fel kell pattanni a járművekre, és máris sokkal rövidebbek lesznek a távok, gyorsabb és kényelmesebb a haladás!

Ne hagyd ki, bérelj Segwayt vidékre is, csapatépítéshez! Keress bennünket elérhetőségeinken!

Fedezd fel Budapestet másképp – Válaszd ehhez a Segway túrát!

Budapestért nem véletlenül rajonganak szerte a világban és itthon egyaránt, hiszen a magyar főváros számtalan látványosságot és érdekességet rejt magában. Mindezeket általában különböző buszos és gyalogos túrák alkalmával lehet felfedezni. Ezek a lehetőségek nem minden esetben bizonyulnak előnyösnek, hiszen járműről nem lehet testközelből is megcsodálni a szépségeket, gyalogosan pedig az emberek hamar kifáradnak. Ha nyitott vagy az újdonságokra, és szeretnéd egy sokkal szabadabb formában felfedezni Budapestet, vegyél részt Segway túráink egyikén!

Segway túráinkon lehetőséged van az eddig megszokott formáktól eltérően felfedezni Budapestet. A járművek lehetővé teszik azt, hogy testközelből is megszemlélhesd a látványosságokat, érdekességeket, mégis idő- és energiatakarékosan közlekedhetsz, így nemcsak mindenre jut majd idő, de nem is fáradhatsz el a túra végére.

Ha felkeltették érdeklődésedet Segway túráink, jelentkezz elérhetőségeinken, és szerezz magadnak és barátaidnak felejthetetlen élményeket!

Fedezd fel Budapestet másképp – Válaszd ehhez a Segway túrát!

Ajándékozz segway túrát karácsonyra!

Mindjárt itt a karácsony, ezért ha még nincs meg mindenkinek az ajándékod, a legjobb helyen jársz! Hallottál már a segwayről? Ez egy olyan jármű, amivel biztonságosan, fáradság nélkül, a saját tempódban nézhetsz várost, bárhol, bármikor megállva. Ugye, jól hangzik? Lepd meg ismerősödet segway túrával karácsonyra, ajándékozz idén valami különlegeset!

Budapest mindig gyönyörű, de talán ilyenkor, karácsony tájékán mutatja a legszebb arcát. Aki nem járt még fővárosunkban az adventi időszakban vagy közvetlenül karácsony után, nem is tudja, mit hagyott ki! Van ilyen ismerősöd? Vagy olyan, aki rajong Budapestért, imádja a várost, gyakran fedezi fel az eldugottabb látnivalókat is? Lepd meg egy segway túrával karácsonyra! A karácsonyi segway túrát ajánljuk akár egyedüli vagy páros kikapcsolódásként, sőt, baráti társaságok programjaként is. A közös élmény mindig jó választás, bármilyen alkalomról is van szó, de karácsonykor, a szeretet ünnepén különösen.

Elnyerte a tetszésedet és szívesen ajándékoznál segway túrát karácsonyra? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a továbbiakban!

Ajándékozz segway túrát karácsonyra!

A LEGJOBB SEGWAY TÚRÁK BUDAPESTEN

Click edit button to change this code.

EMAIL írjon nekünk: tours@bestwaysegway.hu
TÉRKÉP 1052. Budapest, Régiposta utca 7-9.
SEGWAY telefonszám: +3630 962 1812

NYITVATARTÁS
Hétfő: 10 – 18
Kedd: 10 – 18
Szerda: 10 – 18
Csütörtök: 10 – 18
Péntek: 10 – 18
Szombat: 10 – 18
Vasárnap: 10 – 18

Micsoda módja, hogy megnézzük a várost – környezetbarát módon, könnyen kezelhető segway-el!

Rover bérlés 25 euró / óra

Gyorsabb, mint sétálva, de sokkal magával ragadóbb, mint busszal. Best Way Segway látványos helyeket fed fel Budapestből.

Nézd meg a várost és szerezz felejthetetlen élményeket a Segway túrákon!

IDŐPONT
FOGLALÁS

Név (*)

Email cím (*)

Mobil (*)

Csoport létszáma (*)

Válassz túrát (*)

Időpont (helyes formátum: éééé-hh-nn) (*)

Indulási időpont (*)

Megjegyzés

Click edit button to change this code.