Mindjárt itt a karácsony, ezért ha még nincs meg mindenkinek az ajándékod, a legjobb helyen jársz! Hallottál már a segwayről? Ez egy olyan jármű, amivel biztonságosan, fáradság nélkül, a saját tempódban nézhetsz várost, bárhol, bármikor megállva. Ugye, jól hangzik? Lepd meg ismerősödet segway túrával karácsonyra, ajándékozz idén valami különlegeset!

Budapest mindig gyönyörű, de talán ilyenkor, karácsony tájékán mutatja a legszebb arcát. Aki nem járt még fővárosunkban az adventi időszakban vagy közvetlenül karácsony után, nem is tudja, mit hagyott ki! Van ilyen ismerősöd? Vagy olyan, aki rajong Budapestért, imádja a várost, gyakran fedezi fel az eldugottabb látnivalókat is? Lepd meg egy segway túrával karácsonyra! A karácsonyi segway túrát ajánljuk akár egyedüli vagy páros kikapcsolódásként, sőt, baráti társaságok programjaként is. A közös élmény mindig jó választás, bármilyen alkalomról is van szó, de karácsonykor, a szeretet ünnepén különösen.

Elnyerte a tetszésedet és szívesen ajándékoznál segway túrát karácsonyra? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a továbbiakban!