Tavasszal egyre többen szerveznek szabadtéri programokat Budapesten. Ilyenkor sokkal szívesebben indulnak útnak az emberek és fedezik fel a fővárost, tekintik meg a nevezetességeket és ismerkednek az újdonságokkal. Gyalogosan egy ekkora túra rendkívül fárasztó, azonban, rengeteg energiát meg tudtok spórolni, ha a felfedezéshez a segway bérlést választjátok.

Ha a segway bérlés mellett döntötök, különleges élményben lesz részetek a városnéző túrán. A járművekkel sokkal izgalmasabb ez a program, mintha a gyalogos formáját választanátok, ráadásul a legjobb, hogy minden látványosságra, nevezetességre, sőt, az újdonságok felfedezésére is marad időtök. A segway bérlés során biztonságos, egyszerűen kezelhető járműveket kaptok, amikkel könnyen és rövid idő alatt nagyobb távokat is meg tudtok tenni, saját tempótokban.

Válasszátok a városnézés modern formáját, a segway bérlést, és tapasztaljátok meg a járművek előnyeit! Ha kérdéseitek lennének a szolgáltatással kapcsolatban, keressetek bennünket bizalommal elérhetőségeinken!