Budapestért nem véletlenül rajonganak szerte a világban és itthon egyaránt, hiszen a magyar főváros számtalan látványosságot és érdekességet rejt magában. Mindezeket általában különböző buszos és gyalogos túrák alkalmával lehet felfedezni. Ezek a lehetőségek nem minden esetben bizonyulnak előnyösnek, hiszen járműről nem lehet testközelből is megcsodálni a szépségeket, gyalogosan pedig az emberek hamar kifáradnak. Ha nyitott vagy az újdonságokra, és szeretnéd egy sokkal szabadabb formában felfedezni Budapestet, vegyél részt Segway túráink egyikén!

Segway túráinkon lehetőséged van az eddig megszokott formáktól eltérően felfedezni Budapestet. A járművek lehetővé teszik azt, hogy testközelből is megszemlélhesd a látványosságokat, érdekességeket, mégis idő- és energiatakarékosan közlekedhetsz, így nemcsak mindenre jut majd idő, de nem is fáradhatsz el a túra végére.

Ha felkeltették érdeklődésedet Segway túráink, jelentkezz elérhetőségeinken, és szerezz magadnak és barátaidnak felejthetetlen élményeket!