Ha valaki idegen városban jár, szinte kötelező program a városnézés. Egy-egy város persze rengeteg látnivalót tartogathat az utazók számára, különösen akkor, ha egy fővárosról van szó. Nem szeretnél lemaradni semmiről sem, de nincs több napod arra, hogy bebarangold az összes utcát és kerületet? A városnézés segwayjel pontosan erre kiváló megoldás. Nemcsak azoknak ajánljuk a városnézést segwayjel, akik nem szeretnek gyalogolni, nem szívlelik a zsúfolt és zajos városnéző buszokat, hanem azoknak is, akik sok látnivalót szeretnének belesűríteni párórányi kirándulásba.

Keress meg minket bizalommal és válogass különböző csomag ajánlataink közül, bizonyára Te is megtalálod, hogy melyik túra a szimpatikus! Ha minél többet szeretnél látni Budapestből, ajánljuk a háromórás városnézést segwayjel, de ott az egyedi igényekre szabott éjszakai túra vagy pedig a külön látványosságokhoz szabott túrák egyike.

Amennyiben megragadta valamelyik városnéző program a figyelmedet és szeretnéd jobban megismerni Budapest nevezetességeit, lépj kapcsolatba irodánkkal megadott elérhetőségeink egyikén és foglalj időpontot városnézésre segwayjel!